Els nostres cavalls

Les eugues que formen el nostre equip de cavalls coneixen molt bé el seu trevall, es condueixen sense problemes amb una sola mà  “neckrein”, i cap porta filet ni ferro a la boca, es guien amb una capçada de nusos o una haquima. Son molt segures de muntar i estan adaptades a la gran diversitat i tipus de terrenys del Pirineu.

Muntarles es una experiència única ja que es complementen amb el genet i amb l'ajut del guia hi pot haver una total fusió entre ells. 

Les nostres eugues

 

 

 

 

 

Ja fa uns anys que els nostres cavalls no porten ferradures, varem conèixer el sistema Barehoof al 2007, desde llavors apliquem regularment aquestes tecniques a tots els nostres cavalls.

Trevallen sobre l'asfalt, pedra solta, camins de grava i senders de montanya sense cap tipus de problema, notem que els cavalls senten mes el terreny i es mostren molt mes segurs en el trevall, també la seva condició fisica i mental ha millorat desde llavors considerablement...

Sempre fent-se de forma regular i a mans d'un professional, aquesta practica requereix un gran trevall, constancia, estudis i atencions.